Anyás-Apás · 2024.06.15 22:18 · 3 perc

„A férfi kielégülése mindig fontosabb, mint a nőé”

Ma egy régi fotó hoztam a Fortepan arhívumából, melyen az 1960-as évek közepe táján egy házaspár áll a budapesti belvárosban egy „régivágású” Wartburg előtt. Hozzá egy részletet ugyanebből a korból, melyet ugyanez idő tájt adtak ki az Egyesült Államokban, és fiatal feleségeknek ad tanácsot arra, mit tegyenek a jó házasság érdekében.

Mennyi minden változott azóta! Mennyi minden változott azóta?

„Amikor lefekvéshez készülődik, a lehető leghamarább végezzen a szükséges teendőkkel. Bár a női higiénia rendkívül fontos, tartsa szem előtt, hogy fáradt férje nem akar sorban állni a fürdőszobában, mint ahogyan a vasútállomáson áll sorba nap mint nap. Ugyanakkor ne feledje, hogy lefekvéskor a lehető legjobban nézzen ki. Próbáljon meg olyan megjelenést elérni, amely barátságos, de nem feltűnő. Ha arckrémet vagy hajpakolást kell felvinnie, várja meg, míg a férje elalszik, mert sokkoló lehet számára, ha ez az utolsó látvány, ami elalvás előtt fogadja.

Amikor a férjével való intim kapcsolat lehetőségéről van szó, fontos, hogy emlékezzen a házassági fogadalmára, és különösen arra, hogy elkötelezte magát, hogy engedelmeskedik neki. Ha a férje úgy érzi, hogy inkább aludna, akkor legyen úgy. Mindenben hagyatkozzon a férje kívánságára; ne gyakoroljon semmilyen módon nyomást rá, hogy ösztönözze az intimitásra. Ha a férje javasolja az együttlétet, akkor alázatosan egyezzen bele, miközben szem előtt tartja, hogy a férfi kielégülése mindig fontosabb, mint a nőé. Amikor a férfi eléri a beteljesülés pillanatát, egy kis nyögés a nő részéről bátorítóan hat rá, és ennyi teljesen elegendő is annak jelzésére, hogy ön is élvezte a helyzetet.

Ha a férje a szokatlanabb pózok valamelyikét javasolja, legyen engedelmes és ne panaszkodjon, ha vonakodik a helyzettől, inkább hallgasson. Valószínű, hogy a férje ezután azonnal elalszik, eztán igazítsa meg a ruházatát, frissítse fel magát és alkalmazza az éjszakai arc- és hajápoló termékeket. Ezután beállíthatja az ébresztőt, hogy reggel valamivel előbb kelhessen fel, mint a férje. Ez lehetővé teszi, hogy a reggeli csésze tea azonnal készen várja a férjét, mire felébred.”

Kata

Fotó: Fortepan/Glázer Attila



Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük